Instagramin parhaat eläinaiheiset tilit

Jos pidät suloisista eläimistä, on Instagram paikka löytää niitä. Mikä olisikaan parempaa kuin lemmikkipesukarhu @PumpkinTheRaccoon? Tämä ihanuus asuu kahden koiran kanssa ja sen lempiharrastuksena on tunkeutua roskiksiin. Laita tämä tili seurantaan, jos haluat nähdä pesukarhun istuskelevan sohvalla niin kuin ihminen konsanaan. Pumpkin-pesukarhu rakastaa kahta parasta ystäväänsä eli talon koiria, jotka esiintyvätkin kuvissa useasti. Arki pesukarhun kanssa ei takuulla ole tylsää, sillä Pumpkin tykkää kiipeillä ja toisinaan jopa sukeltaa vessanpönttöön!

Miksi et seuraisi Instagramissa miniponia nimeltä @TeddyTheShetland? Teddy on pieni, pitkäkarvainen shetlanninponi, joka on äärettömän söpö ja tarjoaa parasta Instagram-viihdettä. Teddy asuu Iso-Britanniassa ja on Instagram-bionsa mukaan kansainvälinen sydänsärkijä, mikä on helppo uskoa Teddyn hellyttäviä kuvia selatessa. Teddyn tililtä voi toisinaan bongata myös muita eläimiä, kuten koiria ja ankkoja, sekä tietysti muita hevosia. Vaikka lajitovereidensa vierellä Teddy näyttää pikkuriikkiseltä, pieni koko ei kuitenkaan tämän ponin vauhtia hidasta.

Parhaat tilit pupu- ja koirafaneille

@ExempelTheBunny: Taikurit ovat vetäneet jäniksiä hatuistaan jo aikojen alusta, eivätkä kanit ja jänikset pop-kulttuurissa myöskään ole uusia ilmiöitä. Nyt on aika vetää silinteristä tämä Instagram-tili, jonka seuraaminen kohottaa elämänlaatuasi tai ainakin tuo siihen lisää suloisuutta – katso vaikka itse! Exempel on valkoinen luppakorvajänis, joka kaneille tyypillisesti tykkää syödä, syödä ja vielä kerran syödä, sekä seikkailla luonnossa. Hyppii se joskus esteitäkin – ja korkeita sellaisia! Ennen kaikkea kuitenkin Exempel näyttää söpöltä.

@Wontonsoup_The_Peke: Tämä saattaa olla koira tai moppi, jolla on silmät – en ole ihan varma. Siitä olen kuitenkin varma, että sen seuraaminen Instagramissa ei kaduta ketään. Tämä koira on nimetty Wonton Soupiksi, ehkä siksi että se on rodultaan pekinginkoira. Tätä nykyä sillä on myös pikkuveli, Miso Soup, joka vilahtelee tilin kuvissa. Eli kaksi koiraa yhden hinnalla! Hämmentävän suuri osa tilin sisällöstä on hidastettuja videoita näistä koiraveljeksistä juoksemassa – mutta mikäpä olisi sen hauskempaa!

Hauskimmat eläintilit

@ChillWildlife: Tällä tilillä on kaikkea mitä Instagramin eläintililtä saattaa toivoa: söpöjä kissanpentuja, värikkäitä papukaijoja, kömpelöitä ankanpoikasia, kylpeviä siilejä ja erilaisiin kommelluksiin joutuvia koiria. Tilillä on sekä videoita, joille ei voi olla nauramatta, että kuvia, jotka saavat hymyilemään. Tätä tiliä kahvitauolla selaillessa on helppo saada ajatukset pois töistä. Työstressit jäävät kakkoseksi, kun ajatukset siirtyvät sormihyrrällä leikkivään marsuun tai ostoskärryjä työntävään saksanpaimenkoiraan. Tai miltä kuulostaa mäkeä laskeva elefantinpoikanen?

@AnimalsDoingThings: Tällä tilillä on 1,2 miljoonaa seuraajaa ja sen nimi kertoo kaiken oleellisen: eläimet tekemässä erilaisia asioita. Eläinvideoita löytyy kaikenlaisista eläimistä tekemässä sekalaisia asioita maan ja taivaan väliltä. Mikä piristäisi päivää paremmin kuin vetolaatikossa nukkuva koiranpentu, kesken parturoinnin nukahtava koira, venyttelevä siili, tai syvässä lumessa kahlaava possu? Entäpä iltapalaa syövä pieni apina, tai kissan kanssa ystävystynyt orava? Onneksi ei tarvitse valita, sillä tältä tililtä löytyy kaikki!